Vi kan endelig introdusere Jarl Paulsen som ny salgsleder

5/1/2021

Et nytt år er endelig her, og vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer! Og vi er spesielt glade for å kunne starte med å introdusere vårt aller nyeste medlem av Innlandet Renhold-familien: Jarl Paulsen! Jarl er vår nye salgsleder, og han er mer enn klar for å komme i gang!


Jarl, kan du ikke fortelle oss litt om hvem du er?


«Jeg er 34 år, pappa til Ludvig og kjæreste med Martine. Min store lidenskap er storhamar hockey, ellers liker jeg at det skjer ting rundt meg! Bruker mye tid på familien, og er glad i folk, men det hender også at jeg koser meg i eget selskap med gitaren!»


Hva har du gjort før du kom til oss i Innlandet Renhold?


«Jeg er utdannet sosionom og jobbet med barnevern endel år før jeg byttet bransje og startet som selger hos Allkopi Netprint, de siste to årene jeg jobbet med salg av IT tjenester hos Dustin Norway og vært med på å bygge opp avdelingen på innlandet. Jeg har i tillegg markedsansvaret for Tjuvholmen arena med bandet ZZ Top som høydepunktet med 7000 publikummere. Jeg har også et brennende hjerte for Storhamar hockey der jeg har vært med på ulike prosjekter!»


Hva er dine tanker om jobben du er i ferd med å starte med nå?


«En utrolig spennende arbeidsplass hvor det ligger til rette for å prestere og lære av flinke medarbeidere. Ingen tvil om dette er en bransje med stort potensial samtidig som vi står i en tid der renhold vil få mye større fokus i tiden fremover, og skal du være best i klassen må du hele tiden strebe etter å levere den beste kvaliteten, det handler om å ta opp kluten og gjøre jobben! Så jeg gleder meg enormt til å starte!»


Jarl sine arbeidsoppgaver oppgaver er i hovedsak å selge og implementere våre tjenester til eksisterende- og nye samarbeidspartnere. Dette dreier seg om alt fra daglig renhold, desinfiseringsoppdrag, hygiene service, matte tjenester etc – ja alt hva Innlandet Renhold har å tilby.

 

Vi har stor tro på at Jarl vil lykkes med dette, og gleder oss til dere får møte hans positive og vinnende vesen!

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100