Ring oss på 902 51 100

Våre tjenester

Innlandet Renhold AS er en renholdsbedrift som leverer alt du måtte ønske innen renhold og vedlikehold.
I hovedsak deles disse tjenestene inn i følgende kategorier:

Daglig renhold

Innlandet Renhold er din renholdspartner! Enten dine lokaler er store eller små, så sørger vi for at du har en ren arbeidsplass! Vi skreddersyr et opplegg for nettopp deg, og gjør at du og dine medarbeidere kan fokusere på det dere er best på.

Vi rengjør gulv, vegger, tak og overflater. Vi tar hånd om WC, dusj og våtrom. Vi tømmer søppel, vi rydder og mye, mye mer!

Temporære tjenester

Temporære tjenester er alt det som ikke er en del av det daglige renholdet. Vi har medarbeidere som er spesialiserte på oppgaver som hovedrengjøring, fasadevask, vindusvask og boning av gulv.

Det må heller ikke være renhold vi snakker om her. Rydding og tømming av lokaler er også noe av det vi kan gjøre for deg.

Vaktmestertjenester

Innlandet Renhold tilbyr vaktmestertjenester. Dette betyr at du får en person med ekspertise og bred kunnskap som tar hånd om små og store oppgaver tilknyttet dine lokaler.

Vi kan nås når det måtte være nødvendig, og du kan være sikker på at dine verdier er i gode hender.

Spesialtjenester

Noen områder krever mer enn bare såpe og vann. Smittevask er et eksempel på en tjeneste som skiller seg fra vanlig renhold, og er noe vi i Innlandet Renhold tar på høyeste alvor.

Etter at koronaviruset kom har behovet for desinfisering og smittevask steget, og med god grunn. Vi gjør slik at faren for smitte reduseres til et minimum.

Thor

Innlandet Renhold har inngått en samarbeidsavtale med KEBOMED, som er medisinsk utstyrsleverandør her i Norge.

Gjennom denne avtalen har vi fått muligheten til å benytte oss av deres desinfiseringsrobot, THOR.

Les mer om THOR
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100