Vi blir på jobb for deg.

22/10/2020

Over hele landet foregår det nå en felles dugnad for å bremse ned spredningen av koronaviruset slik at helsevesenet tåler den store påkjenningen. Hvis vi får for mange smittede på én gang, vil vi ikke ha mulighet til å hjelpe alle.

6. april gikk helseminister Bent Høye ut og sa at vi har fått kontroll over spredningen, og at hver smittede kun smitter 0,7 personer i snitt. Og selv om det er viktig å poengtere at dette kan endre seg dersom vi senker skuldrene for mye, er dette gode nyheter!

Så hvordan har vi fått til dette?

Dette har vi fått til fordi vi har noen mennesker som gjør det mulig for alle andre å være hjemme og utøve sosial distansering. Disse menneskene er blant annet helsearbeidere, politi og brann, butikkmedarbeidere og renholdere!

Aldri før har viktigheten av rene lokaler og desinfisering av flater vært tydeligere, og våre servicemedarbeidere er stolte av å kunne bidra med dette. Ved å sørge for rene lokaler, kan flere dra på jobb for å utøve viktige oppgaver i samfunnet, samtidig som de kan føle seg trygge.

Så vi ønsker å rette en stor takk til ikke bare våre egne ansatte - men til ALLE hverdagshelter i hele Norge:

TUSEN TAKK!

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100