Neste stopp: 2021!

21/12/2020

Julekvelden er like rundt hjørnet, og det byr på en god anledning til å kikke på året som har vært, før vi ser fremover. Året har vært annerledes for oss, som for resten av verden. Vi har i Norge vært skjermet for mye av verdens pandemier og utfordringer, men nå  slapp vi ikke unna. Norge har blitt rammet på lik linje som resten av verden, Innlandet likeså! Jeg er så stolt over alle våre medarbeidere og samarbeidspartnere som leverer i alle ledd – ALLE er positive til å gjøre en innsats! Dette viser at vi alle jobber for en felles løsning, av et felles problem!


Det kommer neppe som et sjokk på noen at 2020 har vært et annerledes år. Som jeg sa, så har dette berørt Innlandet Renhold, men vi har klart å komme oss igjennom UTEN permisjoner, noe vi er glade og stolte av! Vi har benyttet våre medarbeidere på tvers av avdelinger, da noen har blitt mere utsatt enn andre.

 

Så om du spør meg hva årets lyspunkter har vært, midt oppi denne koronakrisen? Det er enkelt: Våre fantastiske medarbeidere! De stiller opp, og reiser på jobb for å ivareta vår samarbeidspartnere – dette gjør oss utrolig stolte! I tillegg har vi knyttet kontakt med nye bransjer og vi har nå en ny desinfiseringsrobot på laget: THOR UVC – han vil hjelpe oss, og hjelpe andre i denne vanskelige situasjonen vi alle står i. Sammen er vi sterke 


#ALTBLIRBRA #dinrenholdspartner


Nå er det på tide å se fremover. Vi legger 2020 bak oss! Vi i Innlandet Renhold lever ikke av det som har vært – vi bretter opp emnene og sikter mot nye høyder! Vi har ansatt en Salgssjef som skal hjelpe området med å få gode renholds løsninger! 


Vi gleder oss og er klare for et nytt år – Velkommen skal du være 2021God jul til alle sammen!Med vennlig hilsen
Innlandet Renhold AS

Chris S. Bakksjø
Daglig leder

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100