Mobile Hamar anbefaler Innlandet Renhold

28/6/2020

I forkant av lanseringen av våre nye nettsider, ønsket vi å høre fra våre kunder om hva som er grunnen til at de har valgt oss som sin renholdspartner. En av de som svarte oss er Stephan Engh. Stephan er daglig leder i Mobile Hamar, som er en forhandler og et merkeverksted for Opel, Nissan og Citroën.

Hvordan ser en vanlig hverdag ut, og hvor viktig er rene lokaler?

I løpet av en dag har vi betydelig kundetrafikk, være seg i salgshallen, kundemottak, ettermarked eller andre arealer som benyttes av kundene. Førsteinntrykket er svært viktig derfor er vi opptatt av orden og renhold.

Renhold på arbeidsplassen er også av stor betydning for trivsel, sikkerhet og effektivitet derfor er vi like opptatt av godt renhold på arealer som benyttes av ansatte som de som benyttes av kunder.

Når og hvor hørte du/dere om Innlandet Renhold?

Det var Innlandet Renhold som var proaktive og tok kontakt med oss.

Hvilke inntrykk og forventninger hadde dere før vi tok over renholdet, og hvordan står dette seg så langt i samarbeidet?

Inntrykket var at de visste hva de snakket om og at de kom med relevante opplysninger og anbefalinger i forhold til vårt behov. Forventningene var at de oppfylte de ønsker og krav vi hadde og at jobben ble utført i henhold til avtale. Dette har «gått på skinner» så langt.

Hva er dere aller mest fornøyd med, og vil dere anbefale Innlandet Renhold til andre?»

At de har oppfylt  de ønsker og krav vi hadde og at jobben blir utført i henhold til avtale. I tillegg er de fleksible og løsningsorienterte  og har hjulpet oss på kort varsel ved behov flere ganger. Ja jeg kan absolutt anbefale Innlandet Renhold til andre!

Vi i Innlandet Renhold setter veldig pris på gode ord, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid med Mobile Hamar. Mobile Hamar leverer alle Innlandet Renhold sine varebiler! Her opplever god og profesjonell service i alle ledd!

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100