Berendsen matte- og hygieneservice

28/6/2020

Hei alle sammen!

Håper alt står bra til med dere i disse «unormale» tider!

Vi i Innlandet Renhold har jobbet hardt under hele perioden etter at pandemien stengte ned store deler av Norge. Det har vært mange utfordringer, men vi har unngått permitteringer og holdt alle våre medarbeidere i arbeid. For en jobb de har gjort med tanke på tiltakene rundt smittevern. Vi er stolte av dem alle sammen!

Vi ser nå, mer enn noensinne, viktigheten av et nært samarbeid med våre partnere! Derfor har vi tatt ytterligere steg for å ivareta alle våre samarbeidspartnere – gamle som nye!

Berendsen er en totalleverandør av matte- og hygieneservice som leverer tidsriktige kvalitetsprodukter med moderne design. I tillegg tilbyr de antibakterielle overflater på de fleste av sine produkter, noe som reduserer smittefaren og bidrar til ekstra trygghet og økt trivsel.

Berendsen har god kunnskap over deres reelle forbruk, og på den måten kan dere være trygge på at lagrene har riktig volum.

Dere vil alltid bli etterfakturert i henhold til faktisk forbruk, slik at dere ikke betaler for mer enn hva dere bruker på papir, såpe, tørk etc. I tillegg vil alt bli samlet på én faktura fra Innlandet Renhold ihht. avtalen dere har inngått.

Vi håper dere tar dem godt i mot, slik at de får den informasjonen de trenger for å gi dere sitt beste tilbud.

Skulle det være noe uklart, er det bare å ta kontakt så hjelper vi til. Ha en strålende dag, så sees vi plutselig!

Med vennlig hilsen
Innlandet Renhold AS

Chris S. Bakksjø
Daglig leder

Hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post
kontakt ossfacebookinstagramlinkedin
Ring oss på 902 51 100